Plătind o taxă fixă de 140 RON/lună (TVA inclus), poți utiliza 120 unități de încărcare (1 unitate de încărcare = 1 kWh). Peste acest prag, planul tarifar va trece automat la planul Plată/Consum Basic iar la finalul unei sesiuni de încărcare, costul serviciului va fi calculat înmulțind unitățile de încărcare consumate (1 unitate de încărcare = 1 kWh) cu prețul unitar stabilit pentru serviciu.

Pretul unitar este 1,29 RON (TVA inclus) pentru încărcare semi-rapidă AC (curent alternativ) și 1,79 RON (TVA inclus) pentru încărcare rapidă DC (curent continuu).

Tariful lunar include acces nelimitat la serviciul de rezervare și acces, fără costuri suplimentare, la orice tip de conector.

Acest plan tarifar este activat odată cu abonarea la serviciu și este reînnoit în mod automat în fiecare lună, în aceeasi zi. Valoarea actualizată a plafonului lunar și modificările taxei lunare pot fi vizualizate în secțiunea specială dedicată din cadrul aplicatiei și pe pagina web www.enelx.com/ro.

Factura este emisă și transmisa clientului la data abonării la plan sau a reînnoirii acestuia. Factura include atât taxa lunară pentru perioada de referință, cât și costurile suplimentare datorate depăsirii plafonului lunar (dacă este cazul) din luna anterioara reînnoirii. Factura se emite lunar, în aceeași zi în fiecare lună.

Activarea în urma unei modificări din „plan tarifar lunar” în alt „plan tarifar lunar” intră în vigoare la sfârșitul lunii incluse în planul tarifar lunar la care face trimitere planul tarifar initial.

Activarea în urma unei modificări din „plan tarifar lunar” în plan „plată/consum” intra în vigoare la sfărșitul lunii incluse în tariful lunar la care face trimitere planul tarifar inițial.

Continuând și acceptând aceste condiții, utilizatorul aderă la lanul tarifar lunar – Premium X.