Pay per Use Premium Tariff: På slutten av hver lading beregnes kostnaden for tjenesten ved å multiplisere den kWh som er benyttet med enhetsprisen som er etablert for tjenesten. Enhetsprisen er forskjellig avhengig av ladepunkt:

Ladesteder i Italia: 0,40 € / kWh for AC-ladepunkter, 0,50 € / kWh for DC-ladepunkter opp til 50 kW og 0,79 € / kWh for DC-ladepunkter over 50 kW (HPC)

Ladesteder utenfor Italia: 0,50 € / kWh for AC-ladepunkter, 0,79 € / kWh for DC-ladepunkter

På slutten av hver lading skjer faktureringen.

Denne takstplanen gir mulighet for bestillingsalternativet gjennom betaling av et årlig gebyr på 25,00 € / år (inkludert moms) som gir ubegrenset tilgang til å reservere lading, i ett år fra abonnementsdatoen. Fakturering skjer ved midnatt den dagen kjøpet ble gjort. På slutten av periodens gyldighet (ett år) blir alternativet automatisk fornyet.

Sjekk alltid appen for ladepunkter som er kompatible med bestillingstjenesten. Det er mulig å bestille den samme kontakten maksimalt 3 (tre) ganger på rad: ved neste forsøk vil bookingtjenesten bli sperret i 20 minutter.

Overføring fra en "Betal for bruk" -takstplan til en "Flat" takstplan vil gjelde etter 24 timer etter forespørselen.

Overføring fra en "Betal for bruk Premium" -takstplan til en "Betal for bruk Basic" -takstplan vil gjelde fra dagen etter overgangen er gjort.

"Betal for Bruk Premium" -takst inkluderer ikke tilleggskostnader på tid for ikke å løsne støpselet ved slutten av ladingen. For offentlige ladestasjoner som er spesifikt spesifisert på App, vil det påløpe tilleggskostnader for ikke å koble ut støpselet innen 30 (tretti) minutter etter at ladingen er avsluttet. Beløpet vises på ledepunktets detaljer for ladestasjonen, og det tilsvarer 0,09 € / minutt for AC-plugger (Type2 og Type3a) og 0,18 € / minutt for DC-plugger (CHAdeMO og CCS Combo2) . Prisene skal betraktes som "Eksklusiv merverdiavgift art. 15", og det endelige beløpet vil bli fakturert, når det er aktuelt, på slutten av belastningsøkten.

Ved å fortsette å godta disse vilkårene overholder du takstplanen "Pay per Use Premium".